PRODUSE
dynamic industry
BENZI TRANSPORTOARE
dynamic industry
BANDA TRANSPORTOARE METALICA

BANDA TRANSPORTOARE METALICA

Banda transportoare inox AISI304 /Banda transportoare metalica pentru temperaturi ridicate


Benzile metalice se folosesc in general pentru sistmele transportoare ce functioneaza in conditii grele de functionare, temperaturi inalte, medii corozive, forte mari de tensionare si viteze mari. Benzile transportoare metalice sunt folosite in toate domeniile de la industria alimentara, miniera, metalurgica, procesarea lemnului, fabricarea sticlei, textile, fabricarea hartiei si industria de imbuteliere. Benzile metalice sunt cu diferite tipuri de ochiuri in functie de aplicatie si din diferite materiale cum ar fi:

   otel cu diferite duritati
   otel inoxidabil – INOX
   oteluri speciale – pentru temperaturi ridicate (pana la 1200C si oteluri speciale pentru rezistenta la actiunea diferitilor agenti corozivi

Benzile metalice pot fi simple, cu pereti laterali cu racleti, cu margini impletite, sudate sau cu lant pe marginile laterale. Actionarea benzilor metalice se poate face, functie de modelul benzii, cu tambur de actionare, cu pinioane de actionare metalice, aluminiu sau poliamida sau prin pinioane de actionare pentru benzile ce au pe lateral lant.Benzi metalice inox – industria alimentara:

   cuptoare
   alimentare cuptoare
   prajire
   glazurare
   spalare
   cuve fierbere
   sortare
   cuptoare pizza
   tuneluri de raciere

   Benzi metalice – pentru cuptoare de baxare
   Benzi metalice – industria sticlei
   Benzi metalice – linii de sortare
   Benzi metalice – industria farmaceutica